Facebook    Twitter
Your Choice Catering Rijswijk Bel Gratis

Zeg JA tegen Your Choice Catering en wij
bieden het bruidspaar met ouders of getuigen
een gratis proefdiner aan.Gratis Proefdiner
Vraag naar de voorwaarden

ACTIE: Een voordelig drankenarrangement
voor bijvoorbeeld tijdens uw receptie.
Tot max. 3 uur voor slechts:Voordelig drankenarrangement
Klik op afbeelding voor meer info

Veraartlaan 92
2288 GM Rijswijk
tel. 070 - 2629894

of bel gratis naar: 0800 - 099 2233

Mail ons

info@yourchoicecatering.nl


barbecue zalm

Barbecue

BBQ Steak

 


Your Choice Catering Rijswijk - Barbecue

Barbecue - niet alleen een zomers genoegen

Barbecueën vinden wij altijd een genoegen, niet alleen in de zomer. Zelfs in de herfst en in de winter kunt u bij ons aankloppen voor een smakelijk BBQ feestje. Your Choice Catering Rijswijk heeft het namelijk 12 maanden per jaar de barbecuekriebels. Wilt u ook genieten van een barbecue als het weer niet zo erg mee zit? Of alleen op die lange zomeravonden? Bel of mail ons vandaag nog en u zit voor u het weet aan zo'n lekkere spies te knabbelen.

Barbecue - tuinfeest of tentfeest

Gaat u uw verjaardag vieren met een barbecue? Of wilt u uw personeel trakteren op een heerlijke barbecuemiddag? Wat u ook van plan bent, of u er nou een tuinfeest of een tentfeest van maakt, onze kolen- of gasbarbecues kunnen elke gelegenheid aan. Wij hebben de ideale barbecue, ongeacht of u kiest voor kolen of gas. Onze toestellen zijn in uitstekende staat, zodat altijd veilig en eenvoudig kunt genieten van een smaakvolle grillparty. Your Choice Catering Rijswijk regelt uw barbecue al voor de uiterst vriendelijke prijs vanaf € 13,50 per persoon. Hoge kwaliteit hoeft geen kapitaal te kosten, zoals u ziet.

BBQ - voor de leek en de gevorderde

Het zijn meestal de mannelijk barbecueliefhebbers die van barbecueën een wedstrijd voor gevorderden maken. Dat is echter helemaal niet nodig. Met onze barbecuepakketten en onze apparatuur kan ook de absolute leek een perfecte steak of een gepofte aardappel grillen. Wij leveren niet alleen alles dagvers bij u aan, maar wij kunnen er als u dat wilt ook nog voor zorgen dat het vlees, de vis en alle andere specialiteiten perfect op smaak gebarbecued worden. Heeft u speciale verzoeken of wilt u overleggen over onze standaardpakketten? Laat het ons weten! Your Choice Catering Rijswijk wordt ook úw barbecue een geslaagde gebeurtenis!

Het aanbod

Persoonlijk maatwerk en flexibiliteit staan bij Your Choice Catering Rijswijk altijd voorop. We hebben alvast een selectie gemaakt van drie barebcuepakkettenzodat u gemakkelijk en overzichtelijk kunt zien wat wij te bieden hebben. De drie pakketten zijn voorbeelden van wat u aan vlees, vis en andere gerechten bij ons kunt bestellen. Klik hier voor onze fantastische barbecuepakketten.

BBQ Standaard BBQ Extra BBQ de Luxe

Barbecue als complete beleving

Bij Your Choice Catering Rijswijk gaat een barbecue om de complete beleving. Wij leveren niet alleen volledig verzorgde cateringconcepten, maar kunnen u ook voorzien van partystyling, entertainment, materialen en serviesgoed. Dat laatste is overigens standaard bij de prijs van onze barbecues inbegrepen. Als u het totale feest door ons laat regelen, heeft u verder nergens omkijken naar. Zelfs een meer dan smakelijk toetje kunnen wij voor u bereiden. Bel of mail ons voor de vele mogelijkheden:
0800 4890 489
of vul het contactformulier in. Wij nemen alle tijd voor u!