Facebook    Twitter
Your Choice Catering Rijswijk Bel Gratis

Zeg JA tegen Your Choice Catering en wij
bieden het bruidspaar met ouders of getuigen
een gratis proefdiner aan.Gratis Proefdiner
Vraag naar de voorwaarden

ACTIE: Een voordelig drankenarrangement
voor bijvoorbeeld tijdens uw receptie.
Tot max. 3 uur voor slechts:Voordelig drankenarrangement
Klik op afbeelding voor meer info

Veraartlaan 92
2288 GM Rijswijk
tel. 070 - 2629894

of bel gratis naar: 0800 - 099 2233

Mail ons

info@yourchoicecatering.nl


Party tent

Bedrijfsopening

Sushi wagen

 


Your Choice Catering Rijswijk - Bedrijfsopening

De start van uw nieuwe of vernieuwde bedrijf is een feestelijke en spannende gebeurtenis. Met Your Choice Catering Rijswijk weet u zeker dat uw bedrijfsopening een geslaagd evenement wordt. Opent u een winkel, gaat u verhuizen naar een groter pand of gaat u een volgende vestiging openen? De aard van uw bedrijf of organisatie bepaalt in grote mate hoe de opening zal verlopen. Heeft u een cateringconcept in gedachten of wilt u weten wat wij voor u kunnen doen? Lees het hier en pak dan vandaag nog de telefoon!

Bedrijfsopening - aangepast aan uw bedrijf of instelling

Geen enkele bedrijfsopening is hetzelfde, dat spreekt voor zich. Zowel de branche waar u in zit als de gasten die u uitnodigt, spelen een belangrijke rol bij het invullen van de activiteiten tijdens de opening. Your Choice Catering Rijswijk gaat met u in gesprek over uw wensen en vervolgens stellen we een draaiboek op van wat u die dag gepland heeft. Onze werkwijze is zeer persoonlijk en onze betrokkenheid strekt zich verder uit dan alleen de hapjes en de drank. Bij ons geldt dat wij pas tevreden zijn als de laatste gast tevreden vertrekt. En zelfs daarna is ons werk nog niet gedaan. Wij zorgen er namelijk ook voor dat de schoonmaak en het opruimen vlekkeloos verlopen.

Bedrijfsopening - maatwerk en flexibiliteit

Maatwerk en flexibiliteit zijn de twee kernbegrippen die ons bedrijf kenmerken. Onze cateringconcepten zijn bovendien zo breed, dat er voor iedereen wel een geschikt assortiment bij is.
En heeft u gekozen voor een walking dinner of een receptie arrangement? Dan maken wij er ook een gezellige locatie van met onze styling elementen en ons entertainment aanbod. We boeken net zo gemakkelijk een DJ, live act of kinderanimator voor uw opening. Samen met u bepalen wij uw wensenlijst en aan de hand daarvan gaan wij enthousiast aan de slag voor u. Zelfs een activiteitenprogramma of workshop kunnen wij voor u regelen.

Mocht u vragen hebben of wilt u weten wat uw specifieke bedrijfsopening gaat kosten? Bel of mail ons en wij vertellen u er alles over.

Hoogste punt viering:

Pannenbier Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie: Pannenbier is een term uit de bouw. Wanneer het hoogste punt van een gebouw is bereikt en de dakpannen gelegd kunnen worden, wordt bier geschonken dat door de opdrachtgever beschikbaar wordt gesteld. In sommige streken plaatst men wanneer het hoogste punt bereikt is een meiboom op de nok, meestal is het een vlag die blijft wapperen totdat het pannenbier is geschonken en gedronken. Een lang wapperende vlag duidt op een gierige opdrachtgever. Een bezem op het hoogste punt nadat de vlag gestreken is duidt erop dat er geen bier is geschonken (en geen fooi is gegeven).

Bedrijfsopening - klassiek en toch modern

Klassiekers zoals het Pannenbierfeest houden we graag in ere. Een 'hoogste punt' viering kunt u aangrijpen als gebeurtenis om uw klanten of uw eigen personeel te bedanken voor hun trouw en hun inzet. Wat denkt u bijvoorbeeld van een hoogste punt viering waarbij we uw gasten verrassen met erwtensoep, chocomel en pannenkoeken? Of nog zo'n oer-Hollandse kraker: een middagje "haring happen"? Ons team is creatief en inventief als het gaat om originele manieren om uw bedrijfsopening te vieren. Heeft u zelf ook ludieke ideeën en wilt u weten of wij dat voor u kunnen organiseren? Neem dan vandaag nog contact met ons op en we zetten alles op een rijtje voor u. Onze offertes verplichten u verder nergens toe!

Bel ons gratis nummer: 0800 489 0 489 of vul ons contactformulier in. Tot snel!