Facebook    Twitter
Your Choice Catering Rijswijk Bel Gratis

Zeg JA tegen Your Choice Catering en wij
bieden het bruidspaar met ouders of getuigen
een gratis proefdiner aan.Gratis Proefdiner
Vraag naar de voorwaarden

ACTIE: Een voordelig drankenarrangement
voor bijvoorbeeld tijdens uw receptie.
Tot max. 3 uur voor slechts:Voordelig drankenarrangement
Klik op afbeelding voor meer info

Veraartlaan 92
2288 GM Rijswijk
tel. 070 - 2629894

of bel gratis naar: 0800 - 099 2233

Mail ons

info@yourchoicecatering.nl


Lunch Buffet

warm buffet


 


Your Choice Catering Rijswijk - Buffetten

Buffetten zijn niet meer weg te denken uit ons cateringaanbod. Your Choice Catering Rijswijk heeft voor ieder feest, zowel privé als zakelijk, het geschikte buffet in huis. Onze buffetten zijn niet alleen vanzelfsprekend van de beste kwaliteit, maar ook gevarieerd en voor elk wat wils. Uw eigen wensen zijn bepalend voor uw keuze en als u zelf een buffet wilt samenstellen, is ook dat mogelijk. Ons team maakt de buffetten niet alleen mooi op, ze worden ook professioneel aangeboden en geserveerd.

Buffetten - de beste kwaliteit tegen een betaalbare prijs

De buffetten die u hier ziet, hebben we met zorg samengesteld, zodat u gemakkelijker kunt kiezen. Zoals u ziet, bestaat ons assortiment uit de nodige variëteiten, zodat er voor iedere smaak en elke portemonnee iets bij zit. Voor een zeer betaalbaar bedrag van € 13.50 per persoon heeft u al een buffet van de bovenste plank. Natuurlijk krijgt u daar het serviesgoed, het bestek en de servetten bij geleverd zonder meerprijs. Ons team maakt het buffet mooi op en presenteert het geheel mooi op spiegels en schalen. En wilt u uw feest of uw bedrijfsevent net iets meer geven? Dan zorgen wij voor fraaie materialen zoals verzorgde tafelrokken en andere decoratieve elementen.

Koude buffetten Koud / warm buffet Zelf buffet samenstellen
Flavours of the world Thema buffetten Lunch & Tapas buffet
Wereld buffetten Desserts buffet    

Buffetten - sfeervol en lekker

Onze buffetten kunnen aangepast worden aan elke festiviteit en aan elk event. Heeft u een themafeest georganiseerd? Dan stemmen wij het buffet af op het gekozen thema. Niet alleen de hapjes, maar ook de partymaterialen en zelfs de locatie kunnen wij voorzien van bijvoorbeeld een Caribisch tintje of een Tiroler sfeertje. U ziet dat wij een aantal concepten hebben uitgewerkt, maar het is natuurlijk altijd mogelijk om uw eigen gekozen thema om te toveren in een custom made buffet.

Buffetten - zin in dessert?

De echte smulpaap houdt altijd nog ruimte over om na het buffet een dessert aan te kunnen. Ons dessertbuffet is bekend in het hele land, dus waarom zou u daar niet van profiteren? Van zoet tot hartig, ijs, koek en gebak, wij maken alles vers. Wat te denken van een Grand Dessert waarbij u mag niet hoeft te kiezen maar gewoon overal een beetje van neemt? Daar krijgt u toch nu al zin in, nietwaar? Ook bij het dessertbuffet is het echter mogelijk om een eigen samenstelling te creëren met uw eigen favorieten. Wat dacht u van een chocoladefondue of een kaasplankje? En alsof het nog niet genoeg is, hebben wij ook nog dessertgebakjes uit eigen keuken.

Buffetten - wij doen wat we beloven

Your Choice Catering Rijswijk maakt duidelijk afspraken met u. Dat houdt onder meer in dat alle genoemde prijzen voor onze buffetten inclusief BTW en schoonmaakkosten zijn.
Zo weet u vooraf precies waar u aan toe bent en dat vinden wij wel zo redelijk. Wij doen - zoals u ziet - altijd wat wij beloven!

Bel gratis met 0800 4890 489 of vul ons contactformulier in.