Facebook    Twitter
Your Choice Catering Rijswijk Bel Gratis

Zeg JA tegen Your Choice Catering en wij
bieden het bruidspaar met ouders of getuigen
een gratis proefdiner aan.Gratis Proefdiner
Vraag naar de voorwaarden

ACTIE: Een voordelig drankenarrangement
voor bijvoorbeeld tijdens uw receptie.
Tot max. 3 uur voor slechts:Voordelig drankenarrangement
Klik op afbeelding voor meer info

Veraartlaan 92
2288 GM Rijswijk
tel. 070 - 2629894

of bel gratis naar: 0800 - 099 2233

Mail ons

info@yourchoicecatering.nl


Verhuur materialen

 


Your Choice Catering Rijswijk - Materialen

Materialen verhuren wij niet op zichzelf staand, maar wel als wij een feest of event voor u verzorgen. Your Choice Catering Rijswijk levert bijvoorbeeld alle materialen die u nodig heeft om uw bruiloft, zakelijk event of ander feest compleet te maken. Als u ons inhuurt om uw feest te organiseren, kunnen wj u partytenten, statafels, sfeerverlichting, tapinstallaties en alle andere materialen voor een absolute bodemprijs erbij leveren. Let wel: serviesgoed, bestek en tafellinnen staat hier los van. Deze zaken behoren altijd al gratis tot ons aanbod.

Materialen - de nodige extra faciliteiten

Materialen die u nodig heeft voor uw receptie, jubileum, bruiloft of andere party hoeft u niet bij een andere leverancier te huren. Your Choice Catering Rijswijk verzorgt uw feest graag van a tot z, dus ook materialen en attributen horen daarbij. We maken het u graag gemakkelijk en als u ons een cateringopdracht toevertrouwt, nemen we u alles uit handen. Niet alleen op gastronomisch gebied zijn wij top of the bill, ook al onze andere faciliteiten zijn van de hoogste kwaliteit. Entertainment, animatie, decoratie en materialen horen er net zo bij als onze gerenommeerde buffetten en barbecues. Dus als u een partytent, tafelrokken, bloemen, een geluidsinstallatie of een heuse cocktailbar wilt hebben bij uw event, hoeft u ons alleen maar een seintje te geven en wij regelen het voor u!

Materialen - perfecte service

Your Choice Catering Rijswijk heeft in de afgelopen twintig jaar ruimschoots ervaring opgebouwd in het plannen, regelen en organiseren van recepties, feestelijke privé events en bedrijfsfestiviteiten. Door onze expertise kunnen wij u de perfecte service geven die wij nastreven in al onze catering en stylingarrangementen. Ons team is geschoold, getraind en zeer bedreven in alle aspecten die bij de organisatie van een feest komen kijken. Professioneel en persoonlijk betrokken nemen we uw vragen serieus en proberen we aan al uw wensen tegemoet te komen. Materialen zoals een spreekgestoelte, een springkussen voor de kleintjes, een stormbaan voor uw teamevent, partytenten en heel veel meer krijgt u tegen een zeer scherp tarief door ons geleverd. Perfecte service, ook op materialengebied en professionele begeleiding van begin tot eind, dat is wat Your Choice Catering Rijswijk u te bieden heeft. Kijk op ons materialenoverzicht en bel of mail ons als u wilt weten welke materialen wij voor uw feest kunnen verzorgen.

Materialen, maatwerk en scherpe prijzen

Zonder persoonlijke aandacht bestaat er volgens ons geen maatwerk. Your Choice Catering Rijswijk zet hoog in op persoonlijk contact en besteedt veel tijd aan het in kaart brengen van uw wensen. U hoeft er niet wakker van te liggen of de boel wel zo geregeld wordt als u dat voor ogen heeft, want daar kunt u bij ons gewoon vanuit gaan. Afspraak is afspraak en wat wij beloven, maken we gegarandeerd waar. Van themafeesten en ludieke events tot formele recepties en bedrijfscatering, wij zijn van alle markten thuis. Ziet u de materialen die u nodig heeft niet terug in ons materialenoverzicht? Bel ons dan gewoon op en u zult verrast zijn over de vele mogelijkheden die wij kunnen bieden. Ook op materiaalgebied!

Your Choice Catering Rijswijk beschikt over een uitgebreid netwerk aan leveranciers en partners in de cateringbranche. Daarvan profiteert u, onze klant, want het betekent dat we de scherpste prijzen kunnen bieden, waardoor u nooit een cent te veel betaalt! En dat is in deze tijd toch goed nieuws, of niet soms?

Voor een volledige lijst met (ver)huurmaterialen klikt u op onderstaand materialenoverzicht.

Huurmaterialen (pdf)