Facebook    Twitter
Your Choice Catering Rijswijk Bel Gratis

Zeg JA tegen Your Choice Catering en wij
bieden het bruidspaar met ouders of getuigen
een gratis proefdiner aan.Gratis Proefdiner
Vraag naar de voorwaarden

ACTIE: Een voordelig drankenarrangement
voor bijvoorbeeld tijdens uw receptie.
Tot max. 3 uur voor slechts:Voordelig drankenarrangement
Klik op afbeelding voor meer info

Veraartlaan 92
2288 GM Rijswijk
tel. 070 - 2629894

of bel gratis naar: 0800 - 099 2233

Mail ons

info@yourchoicecatering.nl


beautifull blackPrivate dinners

 


Your Choice Catering Rijswijk - Private dinners

Zoveel luxe - een private dinner

Een volledig verzorgd diner in de privacy van uw eigen huis, bij familie of bij vrienden verzorgd door een van onze topkoks. Bij Your Choice Catering Rijswijk is dat geen wensdroom maar de werkelijkheid! Wilt u eens heerlijk genieten van een sterrendiner terwijl u aan uw eigen eettafel zit? Of wilt u iemand een private dinner cadeau doen? U weet vast wel raad met dit vrij nieuwe cateringconcept, daar twijfelen we niet aan. U bent zeker overtuigd als u weet dat de kosten van een dergelijke luxe eigenlijk best meevallen!

Private dinner - genieten pur sang

Your Choice Catering Rijswijk laat u met een privé chef bij u thuis puur genieten van de luxe van een etentje op hoogstaand niveau. Topklasse menu's, goede wijn, styling, aan alles wordt gedacht en alles wordt voor u verzorgd. U mag zelf bepalen hoe het diner er uitziet. Het aantal gangen, de ingrediënten, de aankleding van de locatie, we bespreken uitgebreid met u hoe uw ideale private dinner samengesteld moet zijn. Maar als u een surprise du chef wel ziet zitten, mag dat natuurlijk ook. Onze kok is allround en zeer vakkundig als het aankomt op menukeuze, bereiding van de gerechten en de combinaties die bij elkaar passen. Malse steak, verse zalm, vegetarisch, knapperige groentes en desserts. Het aantal gangen heeft u zelf in de hand, voor de bereiding, het opdienen en het presenteren zorgen wij. En het mooiste van alles? U hoeft na afloop niet zelf de keuken op te ruimen!

Menu inpressie        

Private dinner - onze passie voor eten en drinken

Onze keukenbrigade heeft een passie voor eten en drinken die verder gaat dan dat het lekker moet smaken. De presentatie van de gerechten en de styling van de locatie zijn minstens zo belangrijk wat ons betreft. In een persoonlijk gesprek maken we samen een klein draaiboekje van het private dinner waarin we vastleggen hoeveel gangen u wilt, welke wijnen er ter tafel moeten komen, hoe de tafel geschikt moet zijn, welk serviesgoed u wilt, kortom: elk detail komt aan de orde. Your Choice Catering Rijswijk beschikt over toppersoneel dat u niet alleen verrast met prachtige gerechten, maar er ook nog enthousiast en geanimeerd over kan praten. Een private dinner is een avondvullende belevenis die u niet licht zult vergeten, evenmin als uw tafelgenoten!

Private dinner - de aankleding

Your Choice Catering Rijswijk zorgt niet alleen voor een zeer smakelijk diner, we zorgen dat elk onderdeel klopt. Dat geldt niet alleen voor de gastronomische kant, maar ook voor de styling. De tafelschikking, bloemen, menukaartjes, het serviesgoed, kaarsen, wij maken er een totaalplaatje van dat u zeker zal bekoren. De kok maakt van de geweldige producten een super diner. Dat kan in uw keuken of in de keuken op de locatie waar u uw private dinner gepland heeft. En heeft u een private dinner in gedachten op een plek waar geen keuken beschikbaar is? Dan nemen we die gewoon mee! Bel ons maar voor de mogelijkheden.

Private dinner - tafelen met goed gezelschap

Samen dineren is het ultieme sociale gebeuren. Wilt u iemand verrassen die het verdiend heeft om eens in de watten gelegd te worden? Dan is zo'n private dinner een pure luxe. Maar wel een pure luxe die u zich vast en zeker kunt permitteren! Your Choice Catering Rijswijk kan uw private dinner namelijk al regelen voor een gezelschap vanaf 8 personen of vanaf een bedrag van € 500,00. Voor dat bedrag heeft u samen met uw dierbaren de tijd van uw leven. Het private dinner kan overigens volledig aangepast worden aan uw wensen en ook aan uw portemonnee.

De amuse krijgt u van ons als opmaat naar een avond vol culinair genot. Eten, drinken, praten en genieten van elkaars gezelschap zonder dat u ook maar één minuut in de keuken hoeft te staan. Klinkt dit u als muziek in de oren? Bel of mail ons dan vandaag nog voor de mogelijkheden. Wij geven u een vrijblijvend prijsadvies op maat.

Make a Wish Nederland Wens Diner

Sinds 2013 is Your Choice Catering de huiscateraar van de stichting Make a Wish. Naast een heleboel leuke initiatieven die wij gezamenlijk bedenken met betrekking tot de wensen van de kinderen, steunen we deze stichting financieel door van de opbrengst van elk private dinner 15% te doneren.

Wilt u meer informatie over ons private dinner concept? Bel ons gerust of stuur ons een mail met uw vragen. We nemen zo snel mogelijk contact met u op!

Bel gratis 0800 4890 489 of vul ons contactformulier in.