Facebook    Twitter
Your Choice Catering Rijswijk Bel Gratis

Zeg JA tegen Your Choice Catering en wij
bieden het bruidspaar met ouders of getuigen
een gratis proefdiner aan.Gratis Proefdiner
Vraag naar de voorwaarden

ACTIE: Een voordelig drankenarrangement
voor bijvoorbeeld tijdens uw receptie.
Tot max. 3 uur voor slechts:Voordelig drankenarrangement
Klik op afbeelding voor meer info

Veraartlaan 92
2288 GM Rijswijk
tel. 070 - 2629894

of bel gratis naar: 0800 - 099 2233

Mail ons

info@yourchoicecatering.nl


Walking Dinners

Amuses

Amuses Walking Dinner

 


Your Choice Catering Rijswijk - Walking dinner

Het walking dinner gaat als een speer. Your Choice Catering Rijswijk organiseert deze bijzondere vorm van catering voor allerlei verschillende feesten en events, klein of groot. Een walking dinner past zowel bij een bruiloft als bij een zakelijke netwerkbijeenkomst. Wellicht weet u nog niet wat een walking dinner is? Wij leggen u graag uit wat de voordelen van dit concept zijn.

Walking dinner - lopend of staand eten

Your Choice Catering Rijswijk kan zich voorstellen dat u niet altijd zin heeft om tijdens een feest de hele tijd te blijven zitten. Met een walking dinner hoeft dat ook helemaal niet. De gerechten gaan namelijk mee met degenen die aanwezig zijn. Om u een indruk te geven van de omvang en de onderdelen van een walking dinner, ziet u hier een aantal mogelijkheden uit ons assortiment. Witl u dingen wijzigen of aanpassen, dan kunnen we dat in onderling overleg zeker doen.

Exclusief walking dinner Chinees walking dinner Walking dinner

Walking dinner - voor elk wat wils

Onze ervaring leert dat een walking dinner bestaande uit ongeveer 6 tot 8 gangen voldoende biedt, zelfs voor de grotere eter. De menukeuze wordt in onderling overleg met u aangepast aan uw gasten, eventuele wensen ten aanzien van ingrediënten en de uw portemonnee. Your Choice Catering Rijswijk bereidt alles ter plekke voor zover dat mogelijk is en als er geen keuken aanwezig is op de feestlocatie, nemen wij de benodigde apparatuur gewoon mee. U ziet, met een walking dinner kunt u alle kanten op!

Walking dinner - zo doen we dat

Zoals gezegd bereiden wij de gerechten ter plekke en worden alle borden - die u handig kunt dragen - mooi opgemaakt uitgeserveerd. Your Choice Catering Rijswijk gelooft heilig dat een goede voorbereiding het halve werk is, vandaar dat wij elk detail met u voorbespreken. We nemen geen alleen genoegen met eersteklas spullen en waken erover dat er niets aan het toeval wordt overgelaten. Het koken, het serveren en het presenteren krijgen onze volle aandacht en na afloop zorgen wij ervoor dat alles weer netjes opgeruimd en schoon opgeleverd wordt.

Walking dinner - drank voor een speciale prijs

Your Choice Catering Rijswijk zorgt graag voor een totale verzorging. We houden ons niet alleen bezig met de culinaire kant van een walking dinnern, maar ook met de materialen, de styling en natuurlijk de drankjes. Het speciale drankenarrangement is voor u een goede manier om uw walking dinner compleet te maken. Voor de actieprijs van € 7,50 per persoon, all-in, kunt u gedurende drie uur genieten van onbeperkt bier, wijn en fris. U hoeft zich dan verder nergens meer om te bekommeren en weet vooraf wat u moet betalen. Dat is wel zo duidelijk!

Walking dinner - wat kost dat?

U zult begrijpen dat niet ieder walking dinner hetzelfde is. De prijs-kwaliteit verhouding van een walking dinner is echter altijd zeer voordelig. Wij leveren op elk gebied hoge kwaliteit voor een scherp tarief. Afhankelijk van menukeuze, grootte van het gezelschap en eventuele materialen, kunt u rekenen op een gemiddelde prijs van € 30,00 per persoon. Bent u van plan een walking dinner te houden of wilt u meer gedetailleerde informatie? Bel of mail ons dan nu meteen, want onze prijsopgaven verplichten u tot niets.

Your Choice Catering Rijswijk verheugt zich op u!
Ons gratis telefoonnummer: 0800 4890 489

Of u vult onderstaand contactformulier in wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.