Facebook    Twitter
Your Choice Catering Rijswijk Bel Gratis

Zeg JA tegen Your Choice Catering en wij
bieden het bruidspaar met ouders of getuigen
een gratis proefdiner aan.Gratis Proefdiner
Vraag naar de voorwaarden

ACTIE: Een voordelig drankenarrangement
voor bijvoorbeeld tijdens uw receptie.
Tot max. 3 uur voor slechts:Voordelig drankenarrangement
Klik op afbeelding voor meer info

Veraartlaan 92
2288 GM Rijswijk
tel. 070 - 2629894

of bel gratis naar: 0800 - 099 2233

Mail ons

info@yourchoicecatering.nl


Wijnproeverijen

wijn en spijs avond

 


Your Choice Catering Rijswijk - Wijnproeverijen

Natuurlijk houdt u, net als wij, van lekker eten en drinken. Your Choice Catering Rijswijk laat u graag genieten van de mooie dingen in het leven. Een wijnproeverij hoort daar volgens ons absoluut bij! Bij Your Choice Catering Rijswijk bent u niet alleen aan het juiste adres voor heerlijke buffetten en de meest culinaire privé diners, maar ook voor een wijnproeverij die u nog lang zal heugen. Heeft u een familiefeest of bedrijfsevent gepland waarin een wijnproeverij goed als activiteit zou passen? Bel ons dan vandaag nog en we vertellen u er alles over.

Wijn proeven tijdens uw privé feest of bedrijfsevent

Your Choice Catering Rijswijk verzorgt uw wijnproeverij het liefst als deel van een feest of bedrijfsevent. Dat is gelegen in het feit dat ons bedrijf niet beschikt over een eigen wijnassortiment. Organiseert u een familiefeest, bedrijfsevent of een private dinner en wilt u daar een wijnproeverij in opnemen? Dan heeft Your Choice Catering Rijswijk daar volop mogelijkheid toe.

Wijn en meer

Your Choice Catering Rijswijk combineert de wijnproeverij met diverse culinaire concepten. Een kaasplateau, bourgondisch buffet of tapasarrangement past uitstekend bij onze wijnproeverijen. Niets is zo heerlijk als samen genieten van lekker eten en topwijnen, vandaar dat we de wijnproeverij graag voor iets grotere groepen organiseren. Als u wilt weten of wij voor uw feest of cateringevent een wijnproeverij kunnen regelen, neem dan vrijblijvend contact op met ons team. De mogelijkheden die Your Choice Catering Rijswijk te bieden heeft, zijn nagenoeg eindeloos.

Wat houdt onze wijnproeverij in?

Vakmanschap en expertise op het gebied van goed eten en drinken, dat mag u van Your Choice Catering Rijswijk verwachten. Onze sommelier stelt een speciale selectie van diverse wijnen samen, waarbij u met uw gasten kennis maakt met de traditionele wijnlanden Frankrijk, Duitsland en Spanje. Daarnaast worden er wijnen gepresenteerd uit alle delen van de wereld. De wijnproeverij is niet alleen gezellig, maar ook leerzaam. Gedurende drie uur kunt u genieten van wijn, lekkere hapjes en goed gezelschap. Leuker kunnen we het niet maken!

De wijnproeverij kost € 20,- p.p. exclusief de kosten voor de sommelier.

Onze spijsarrangementen

Your Choice Catering Rijswijk laat u meereizen met de wijnen en de diverse gerechtjes en hapjes die onze medewerkers voor u voorbereid hebben. Het staat u echter vrij om wijzigingen aan te brengen in de pakketten die we voor u samengesteld hebben. Vraag het ons gerust als u iets anders wilt of als u wilt weten wat een wijnproeverij voor u specifiek inhoudt.

Hier ziet u de 3 wijn en spijsarrangementen:

Spijzen Standaard Spijzen Extra Spijzen Luxe